Reisemål

Tanken bak reisene

I Oliver Travel har vi en mening med stedene vi oppsøker. Når vi stopper ved en kafeteria er det ikke bare fordi vi skal spise, men fordi dette stedet har noe ekstra – det kan være en særpreget sjarme, at maten er tilberedt med omtanke eller at omgivelsene er spesielle.

Oliver Travel ser at historien er viktig for å forstå nåtiden, men at de tidsaktuelle temaene også må med. Hotellene velger vi ut fra det samme prinsippet.

Tidspunktene vi velger for det enkelte reisemål

Oliver Travel vil gjerne lære hvordan andre tar vare på sine tradisjoner, feirer sin historie, men også om nåtiden. Vi vil derfor gjerne reise når det er noe spesielt som foregår og delta på lokalsamfunnets prinsipper og ikke i en oppkonstruert turisthappening.

Akkurat som en velger årstidens beste råvarer når en lager mat, velger vi av de beste råvarene når vi skal lage en reise.

Tid på reisene

Vi ønsker å ta vare på øyeblikket: ta oss tid til å ikke måtte haste av sted – til å lete frem historiene, til å se det store i det små, en kopp nytrukken kaffe, piknik i det grønne eller kanskje en lokal kapasitet som har en historie å fortelle.

Forkunnskaper

På alle våre reiser kommer vi med forslag til litteratur tilpasset reisemålet i forkant av turen.