Salten

Hjem-1

God jul og godt nytt år!

Vi håper at vi kan dele reiseopplevelser og reisegleder neste år!

Våre turer

Nye turer vil bli publisert fortløpende!

På forespørsel

Langtidsferie i Alicante Spania

Costa Blanca er et populært reisemål for mange nordmenn. Klimaet er godt og stabilt. Du bor i trygge omgivelser og kan delta i et blomstrende kulturliv. Vi har flere leiligheter i Selvaags anlegg tilgjengelige og vi kan tilby langtidsferie for individuelle. Betingelser for denne turen Bestilling og info

Fortsett å lese

Olivers venner

Vi har også en vennegruppe, og medlemmene får nyheter tilsendt på epost og tilbud om ulike mindre arrangementer.

Siste nytt

En perfekt start på julen!

Carl-Jan Granqvist Saxå Bruk Foto: Saxa Bruk Adventfeiring sammen med mat- og vinekspert Carl Jan Granqvist på hans vidunderlige Saxå Bruk, Om Carl Jan Granqvist: Professor emeritus i måltidskunnskap, vinkjenner, tv-profil. Initiativtager til Måltidens Hus i Grythyttan. Hedersdoktor ved Örebro Universitet for å nevne noe.

Fortsett å lese

God jul og godt nytt år 2023!

Nok en gang har vi lagt bak oss et år som ble helt ulikt alle andre år. Ordet julefred har fått en dypere dimensjon … «Vi vil oppfordre alle til å være takknemlige for øyeblikkene med dem de er glade i. Nå forstår vi at vi ikke vet hva som vil skje i morgen med…

Fortsett å lese

Om Oliver Travel

En turoperatør som tilpasser korte og lange reiser, for små og store grupper. Vi tilpasser også gjennom vårt nettverk av FRAM bedrifter i Østfold og bistår med å arrangere konferanser og selskaper.

Dette sier våre reisende om oss

Vi vil gjerne takke deg så mye for en fantastisk tur til Salten både visuelt og i hyggelig selskap. Du var en fin leder for gruppa, virkelig en positiv opplevelse. Det frister til gjentakelse.

3 reiseglade damer

3 reiseglade damer

10.12.2018

Fine, innholdsrike turer! Venter på nye, gode, glade opplevelser! Gjerne i vesterled… Færøyene, Shetland, Orknøyene, Man…. og Island 😊Hilsen fra en som har vært med på flere turer!💗

Tove

Tove

8.03.2019

Alt hva vi opplevde på noen få dager. Steder som vi hadde hørt om, som vi fikk besøke. Av alle ting var det Panorama Mesdag som slo alle rekorder. Vi roper HURRA for deg som tok oss rundt, aldri noe mas bare rolig og hyggelig. Du er en drømmedame å være på tur sammen med. Håper det blir flere turer.

Anne+1

Anne+1

2.06.2019

Hei Gretha, takk for en flott tur, hvor opplegget var veldig bra. Videre takk for all personlig hjelp på flyplasser og ellers.

Thor

Thor

3.06.2019