Tuddal skrivebord med stol stemningsbilde

Sjarmerende Tuddal – Høsttur til hjertet av Telemark

Bli med på høsttur til sjarmerende Tuddal Høyfjellshotell i hjertet av Telemark.

I historiske omgivelser vil vi ta tiden tilbake og nyte både stedet og maten! I tillegg har vi lagt inn spennende innslag i turprogrammet som vi håper og tror du vil sette pris på!

Program

Dag 1. Moss, Horten, Sandefjord, Ulefoss, Tuddal

I moderne turbuss går ferden til Moss hvor vi ferger over fjorden til Horten. Deretter går ferden til Sem i Vestfold hvor vi besøker Stil-I. Her finner vi en spennende interiørbutikk innredet i en låve. Vi får servert kaffe og vafler/kake.

Vi fortsetter til Sandefjord hvor vi besøker herskapelige Midtåsen som har en helt unik atmosfære. Midtåsen var hjemmet til skipsreder Anders Jahre og hans kone Bess. Midtåsen ble bygget 1933 og ble tegnet av den kjente arkitekten Arnstein Arneberg. Vi blir med på omvisning hvor vi får høre den spennende historien. Før avreise får vi servert laks og sandefjordsmør med dessert og kaffe.

Ferden går videre til Ulefoss og sjarmerende Øvre Verket som består av er en samling arbeiderboliger oppført på begynnelsen av 1800-tallet. De rødmalte husene ble bygget av Cappelen-familien som boliger for arbeiderene ved Ulefoss Jernverk. Vi blir introdusert for enken Oline og får høre hennes gripende historie om livet i begynnelsen av 1900-tallet. Vi får servert kaffe og vaffel i det sjarmerende Spiseriet. Mulighet for å gjøre en spennende handel i håndverksutsalget blir det også!

Utpå kvelden ankommer vi sjarmerende Tuddal Høyfjellshotell hvor ingen rom er like! Alle rommene har sin egenart og alle rommene er bevart i sin opprinnelige og originale stil. Riktignok har de fått nye bad med dusj og toalett, helt etter dagens standard, men den gamle stilen og sjelen er nennsomt tatt vare på.

Her skal vi skal bo i to netter. Felles middag i hyggelig lag om kvelden.

Reisefakta

Turens veil. pris kr. 7 400,- per person i delt dobbeltrom ved maks 30 betalende deltagere, grunnet Covid-19 hensyn.

Prisen inkluderer:

Transport i moderne turbuss
Ferge Moss – Horten
2 overnattinger Tuddal Høyfjellshotell
2 frokoster
3 lunsjer
2 middager hvorav en fire retters
Kaffe og vaffel/kake
Inngang og omvisning som beskrevet i programmet

Prisen inkluderer ikke:

  • Tillegg for singel rom kr 2 000,-
  • Drikke til maten
  • Forsikringer

Bestilling og info

Kontakt Gretha på tlf 91 00 73 53 eller epost gretha.thuen@olivertravel.no