Vi ønsker alle våre reisevenner og samarbeidspartnere en riktig god påske!

Kjære Olivers Venner!

Ute er det herlig vår og påsken står for døren. Kanskje kjenner du at reiselysten våkner til liv?

Vi har noen få ledige plasser på en spennende tur til Småland og Øland i 5 dager fra 19. juni.

Her får du innblikk i den store utvandringen fra Småland til Minnesota på midten av 1800-tallet. En av nettene bor vi på unike hotel Kosta Boda midt i Glasriket. De tre øvrige nettene bor vi på familieeide Guntorps Herrgård nær Borgholm på Øland. Det blir utflukter med lokalguide på denne fascinerende øya.

På hjemreisen benytter vi muligheten til å teste vin på svensk vingård og turen avsluttes med tradisjonsrik midtsommer skalldyrsbuffet på  Tanums Gestgifveri.

Alicante

Langtidsferie i Alicante Spania

Costa Blanca er et populært reisemål for mange nordmenn. Klimaet er godt og stabilt. Du bor i trygge omgivelser og kan delta i et blomstrende kulturliv. Vi har flere leiligheter i Selvaags anlegg tilgjengelige og vi kan tilby langtidsferie for individuelle. Betingelser for denne turen Bestilling og info

Les programmet!

Snarlig påmelding, senest innen 12. april etter prinsippet første mann til mølla …