Berliner filharmonikerne

OLIVERS VENNER – Vårens vakreste eventyr!

Hei Reisevenner!

Vedlagt to turer som kanskje kan friste?

Berlin

Jeg synes det er fantastisk å få mulighten til å  bli med på  konsert med Det norske Blåseensemble  når de feirer bursdag for stjernepianisten Michael Wollny  i Berliner Filharmonien i Berlin ! – Billettene til konserten blir revet bort – så her er det første mann til mølla…

Båttur i vakre Spreewald blir det også – og selvfølgelig sightseeing i Berlin! En av dagene reiser vi til  vakre Potsdam – vi får høre den spennende historien om blant annet  Potsdamavtalen.   

Ikke nøl med påmeldingen dersom du ønsker å bli med på denne turen !

Sverige

Så er det vårens vakreste eventyr – tranedansen ved Hornborgarsjön!  Vår lokalguide  tar oss med til stedet hvor denne fascinerende dansen finner sted.

I  løpet av turen i naturskjønne områdene skal vi også bli bedre kjent med vår felles vikinghistorie og prøvesmake oster  ! I programmet har vi også lagt inn minikonsert i Wermland Opera og overnatting og middag på staslige Krokstad Herrgård.

Du mottar denne eposten fordi du har bedt om å bli registrert i navnelisten eller har deltatt på våre turer.

Vennligst meld ifra om du ikke ønsker å få tilsendt denne type meldinger. Send e-post til gretha.thuen@olivertravel.no eller ring/send sms til 91 00 73 53