Olivers Venner

Nyhetsbrev 2 2020

Kjære reisevenn!

Et uvirkelig halvår ligger bak oss hvor Covid-19 har ført til at reiseaktiviteten har vært borte.

Imidlertid merker vi nå en etterspørsel etter bussturer i Norge. Den første turen etter nedstengingen gikk til Eggedal og vi var veldig spente på både påmelding og gjestenes tilbakemelding om gjennomføringen med «coronnaregime». Det gikk bra og for egen del kjente jeg glede ved å være på tur igjen. I tider med uro og krise trenger vi kanskje mer enn noen gang å møtes og få støtte og menneskelig kontakt.
Etter denne første turen har det kommet flere turer og vår erfaring er at de fleste synes at det er fint å kunne normalisere tilværelsen. Imidlertid er vi nøye på at coronnareglene overholdes. Vi har gjennomført turene med grupper på maks 30 gjester og benyttet busser med plass til nesten det dobbelte. Håndsprit og hyppig rengjøring av håndtak og annet i bussen, gjennomføres flere ganger i løpet av dagen. Dette for å beskytte mot eventuell smitte.

Vi kan nå si at vi omstiller og ikke lenger stiller inn reisevirksomheten ved å gjøre som det engelske munnhellet «Take care and carry on!»

Derfor tilbyr vi tradisjon tro førjulstur også i år. Turen går til stemningsfulle Tuddal Høyfjellshotell hvor vi skal bo i to netter. Vi har lagt opp et program som vi er overvist om bringer frem den gode følselsen fra barndommens jul og håper at du vil bli med på turen?

Vi ønsker dere alle en fin høst, og håper dere nyter de fine fargene naturen byr på og holder dere friske!

Jul i Telemark

Vinter på Fossesholm Herregård Foto: Dagfinn Kolberg

Årets juletur går til fantastiske Tuddal Høyfjellshotell i hjertet av Telemark. I historiske omgivelser vil vi ta tiden tilbake og nyte både stedet og maten!

Underveis til og fra Tuddal har vi lagt inn spennende innslag som vil øke opplevelsen og kanskje finner du julegaver til «den som har alt»!

Program

Dag 1. Moss, Horten, Sandefjord, Porsgrunn, Skien, Ulefoss, Tuddal …

Olivers Venner

Info til nye abonnenter

Nyhetsbrevet forteller om smått og stort fra Oliver Travel. Informasjon som kan være til nytte og hygge for de av dere som er medlem av Olivers Venner.

Vi sender ut nyhetsbrevet til de av våre reisende som har gitt oss sin epostadresse. Dersom du skulle ønske å stoppe ditt abonnement er dette enkelt ved å trykke på lenken "Avslutt abonnementet" nederst på nyhetsbrevet.

Vi takker for hyggelige
tilbakemeldinger fra
deltakere på våre turer!

Om du kjenner noen som kan ha nytte av å motta vårt nyhetsbrev - del gjerne!

facebook twitter instagram 
Oliver Travel logo staende
rgf logo
MailPoet