Olivers Venner

Nyhetsbrev 4 2019

Juletur i regi av Oliver Travel

Det er noe helt spesielt med gammeldagse julemarkeder. De er som tidsreiser hvor duft og smak harmonerer med synsinntrykkene!

Det er lys, boder, musikk og mange besøkende. En kan kjøpe saker og smaker fra gammel tid og ny tid – og gløgg selvfølgelig! Og om kvelden den lune, gode stemningen som bare et høyfjellshotell kan by på.

– Kommer du?

Spidsbergseter Resort Rondane i blåtimen
Oliver Travels førjulstur har for mange blitt en tradisjonen. Da kan du senke skuldrene, ta helt fri og nye den gode julestemningen som rår på stedene vi besøker.

Vi har valgt å legge årets førjulstur til Norge. Vi synes selv at vi har fått til et
spennende program med flere høydepunkter.

Vi skal bo to netter på Spidsbergseter Resort Rondane som ligger på Venabufjellet ved inngangen til Norges første nasjonalpark;
Spidsberseter blir ofte omtalt som et av Norges koseligste høyfjellshotell, med et av Norges beste kjøkken. Buffetene er berømte! Innendørs frister kanskje bassenget eller å lese en god bok. Utendørs er det kilometervis med skiløyper om værgudene vil!

OBS: Kort påmeldingsfrist!
Simenstad gård
Hamardomen i vinterprakt
Spidsbergseter Resort Rondane
Karlsvogna fjellbad
Julemarked
Storgården Simenstad
Julepynt

Olivers Venner

Vi takker for hyggelige tilbakemeldinger fra deltakere på våre turer!

Info til nye abonnenter

Nyhetsbrevet forteller om smått og stort fra Oliver Travel. Informasjon som kan være til nytte og hygge for de av dere som er medlem av Olivers Venner.

Vi sender ut nyhetsbrevet til de av våre reisende som har gitt oss sin epostadresse. Dersom du skulle ønske å stoppe ditt abonnement er dette enkelt ved å trykke på lenken "Avslutt abonnementet" nederst på nyhetsbrevet.
Om du kjenner noen som kan ha nytte av å motta vårt nyhetsbrev - del gjerne!

facebook twitter instagram 
Oliver Travel logo staende
rgf logo
MailPoet